Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος επιθετικός έδειξε ξανά τoν ευαίσθητο χαρακτήρα του χαρίζοντας έστω και προσωρινά το χαμόγελο στον πρώην άσο της Ρέιντζερς, Φερνάντο Ρίκσεν, ο οποίος δίνει μάχη κατά της Αμυοτροφικής Πλευρικής Σκλήρυνσης (ALS).

Δεν έκανε και τίποτα σπουδαίο για να τα λέμε όλα, αλλά το θέμα είναι πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ακόμα μία φορά ήταν εκεί. Κοντά σε έναν συνάνθρωπο που η ζωή του φέρθηκε σκληρά. Μάλιστα πρόκειται για συνάδελφο του Πορτογάλου, πρώην ποδοσφαιριστή με σπουδαία καριέρα, ο οποίος είναι στα 40 του καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Αναφερόμαστε στον Φερνάντο Ρίκσεν που αγωνίστηκε με επιτυχία σε Αλκμάαρ, Ρέιντζερς και Ζενίτ, όμως το 2013 διαγνώστηκε με Αμυοτροφικής Πλευρικής Σκλήρυνσης (ALS). Τρία χρόνια αργότερα είναι αγνώριστος.

Ο Κριστιάνο πάντως στο ματς με την Λέγκια φωτογραφήθηκε και πέρασε χρόνο μαζί του, έχοντας στο πλάι τον μάνατζερ του Ζόρζε Μέντες.

 

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.