Στηρίζει αλλά δεν πληρώνει τον Κριστιάνο η Ρεάλ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χρεώνει στην Ρεάλ Μαδρίτης την... έλλειψη στήριξης στο θέμα φοροδιαφυγής για το οποίο κατηγορείται, με την διοίκηση του συλλόγου να τον διαψεύδει και μάλιστα να κάνει στην... άκρη!

Πριν από δυο περίπου χρόνια οι δυο πλευρές βρίσκονταν περίπου στην ίδια κατάσταση. Η πλευρά του Πορτογάλου άφηνε να εννοηθεί πως δεν τον στηρίζει η διοίκηση της "βασίλισσας" με αποτέλεσμα στο τέλος να ανανεώσει με αύξηση αποδοχών και να ξαναβρεί τη... χαρά του.

Τώρα η κατάσταση είναι μεν διαφορετική, αφού ο παίκτης κατηγορείται αλά Μέσι για φοροδιαφυγή, όμως ρίχνει ξανά το βάρος στην πλευρά της διοίκησης, κάνοντας λόγο για ελλειπή στήριξη προς το πρόσωπο του.

Αυτή τη φορά όμως ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έχει σκοπό να ακολουθήσει τις... τρέλες του Κριστιάνο Ρονάλντο, ειδικότερα από τη στιγμή που τα χρήματα είναι πολλά (περίπου 14.700.000€) και το θέμα ευαίσθητο.

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo οι άνθρωποι της "βασίλισσας" δεν έχουν σκοπό να... καλύψουν οικονομικά τον 32χρονο άσο σε περίπτωση που βρεθεί ένοχος, τονίζοντας μάλιστα πως είναι δική του ευθύνη και πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει να έχει καμία συμμετοχή σε δικαστικές περιπέτειες.

Μένει να δούμε την επίσημη αντίδραση του Πορτογάλου.

AP Photo/Claude Paris

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!