Συμφωνία μεταξύ Ομπαμεγιάνγκ και Ρεάλ

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε τα χέρια με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και πλέον απομένει το "ΟΚ" από την Ντόρτμουντ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκαμπονέζου επιθετικού.

Σε συμφωνία με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, χωρίς να γίνεται γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και τα χρήματα που θα λαμβάνει ο Γκαμπονέζος επιθετικός.

Παρόλα αυτά, για να ολοκληρωθεί το deal θα πρέπει να συμφωνήσει κι η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία -μέχρι στιγμής- δεν εμφανίζεται θετική σ' ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού ζητάει 100.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του!

Ο Ομπραμεγιάνγκ πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά με 32 γκολ σε 37 αγώνες σ' όλες τις διοργανώσεις, αναγκάζοντας τους φίλους των Βεστφαλών να... ξεχάσουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".