Tα είπε για Μόντριτς για τα ακούσει (και) ο Ρονάλντο!

Η κόντρα του Ράμος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη μεταγραφή του Πορτογάλου στην Γιουβέντους δεν λέει να σταματήσει, με τον Ισπανό να ρίχνει και άλλο λάδι στη φωτιά μέσω του... Λούκα Μόντριτς!

Real Madrid 's Sergio Ramos "Defender of the saison 2016-2017", left, Real Madrid's Cristiano Ronaldo of Portugal "Forward of the saison 2016-2017", second left, Real Madrid's Luka Modric, right, "Midfielder of the saison 2016-2017", hold their trophies , as they pose with Real Madrid's president Florentino Perez, after the UEFA Champions League draw, at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 24, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Real Madrid 's Sergio Ramos "Defender of the saison 2016-2017", left, Real Madrid's Cristiano Ronaldo of Portugal "Forward of the saison 2016-2017", second left, Real Madrid's Luka Modric, right, "Midfielder of the saison 2016-2017", hold their trophies , as they pose with Real Madrid's president Florentino Perez, after the UEFA Champions League draw, at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 24, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Η εικόνα με τους Σέρχιο Ράμος και Κριστιάνο Ρονάλντο να πανηγυρίζουν μαζί κάποιο γκολ ή τρόπαιο της Ρεάλ Μαδρίτης μας είναι αρκετά οικεία τα τελευταία χρόνια, όμως η φυγή του "CR7" από την Μαδρίτη με προορισμό το Τορίνο είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία... άβυσσος μεταξύ των δύο παικτών.

Ο αρχηγός των "μερένγκες" είχε δείξει τις... προθέσεις του πρόσφατα όταν χαρακτήρισε τον Πορτογάλο παρελθόν για την Ρεάλ που δεν πρέπει πλέον να συζητείται ενώ βρήκε την ευκαιρία να "χτυπήσει" εκ νέου στο πλαίσιο του αγώνα της Αγγλίας με την Ισπανία στο Νations League.

Eρωτηθείς από Ισπανό δημοσιογράφο για τη μάχη των Μόντριτς, Ρονάλντο και Σαλάχ για το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς από την FIFA (είναι οι τρεις υποψήφιοι), ο Ράμος υποστήριξε πως πρέπει να νικήσει ο Κροάτης όπως έγινε και στην ψηφοφορία για τον καλύτερο παίκτη του περυσινού UCL, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για τον Ρονάλντο χωρίς να τον ονομάσει.

"Ο Μόντριτς είναι μεγάλος φίλος μου, αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνεια που τον έχω στο πλευρό μου στην ίδια ομάδα. Υπάρχουν λίγοι παίκτες όπως εκείνος και αν πάρει το βραβείο θα χαρώ σαν να το είχα πάρει εγώ.

Αξίζει αυτό το βραβείο και θα το πάρει. Ίσως υπάρχουν παίκτες με περισσότερο μάρκετινγκ, με μεγαλύτερο όνομα, αλλά ο Μόντριτς αξίζει να πάρει τον τίτλο", ήταν οι χαρακτηριστικές κουβέντες του Ράμος που "φωτογράφισε" ουσιαστικά τον επί 9 χρόνια συμπαίκτη του στην Ρεάλ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK