Τα πέναλτι του Ρονάλντο τα αντέχει η σύντροφος, όχι η μαμά του!

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ έζησε την αγωνία της εκτέλεσης του πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με την Μάλαγα κοιτάζοντάς τον, όμως η μητέρα του δεν είχε το κουράγιο (VIDEO)!

Τα πέναλτι του Ρονάλντο τα αντέχει η σύντροφος, όχι η μαμά του!

Μετά τα δύο γκολ του κόντρα στον ΑΠΟΕΛ μεσοβδόμαδα με τα οποία έφτασε τα 8 στο φετινό Champions League (έχει σκοράρει και στις πέντε πρώτες αγωνιστικές των ομίλων) ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε... φόρα και έτσι κατάφερε να δώσει τέλος και στην αφλογιστία που τον συνόδευε εντός συνόρων το περασμενο Σάββατο.

Η Ρεάλ είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση απέναντι στην Μάλαγα του Μίτσελ καθώς το σκορ ήταν στο 2-2, όμως ο CR7 ανέλαβε να την βγάλει από αυτήν μέσω πέναλτι (το έπιασε ο Ρομπέρτο αλλά στην επαναφορά έστειλε στα δίχτυα ο Πορτογάλος) και προκάλεσε ανακούφιση στις εξέδρες...

Σε αυτές είχαν πάρει μάλιστα θέση και δύο από τα πλέον αγαπημένα του πρόσωπα, η σύντροφός του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ και η μητέρα του Ντολόρες, που έζησαν τη φάση της εκτέλεσης του πέναλτι με εντελώς με την ίδια τεράστια αγωνία αλλά βγάζοντας διαφορετική αντίδραση.

Το έτερον ήμισυ του Ρονάλντο και μητέρα της νεογέννητης κόρης του ήταν "καρφωμενη" στον παίκτη ενώ η μητέρα του επέλεξε να γυρίσει την πλάτη και να περιμένει να ακούσει τις αντιδράσεις του κόσμου μή αντέχοντας να τον βλέπει να εκτελεί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK