Τα... πήρε με τον Ζιντάν ο Μπενζεμά και ξέσπασε στον πάγκο!

Δεν φτάνει που μετρά μόλις δυο γκολ στο πρωτάθλημα, ο Καρίμ Μπενζεμά... τρελάθηκε όταν ο Ζινεντίν Ζιντάν τον έκανε αλλαγή κόντρα στην Βαλένθια! Τι δήλωσε ο Γάλλος για το περιστατικό (VIDEO).

Τα... πήρε με τον Ζιντάν ο Μπενζεμά και ξέσπασε στον πάγκο!

Τα τελευταία δυο χρόνια είναι δύσκολα για τον Καρίμ Μπενζεμά. Από τη μία τα σκάνδαλα που φέρουν και την υπογραφή του ονόματος του στην Γαλλία, από την άλλη η κακή απόδοση του στον αγωνιστικό χώρο. Όταν μάλιστα παίζεις σε μία ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, τότε χρόνος για... γιατρειά της καρδιάς δεν υπάρχει.

Η πίεση είναι τέτοια που πλέον ο εκνευρισμός έχει νικήσει τον 30χρονο επιθετικό. Κόντρα στην Βαλένθια μπορεί η "βασίλισσα" να επικράτησε με το πανηγυρικό 4-1, όμως ο Μπενζεμά... τρελάθηκε!

Για την ακρίβεια ο Ζινεντίν Ζιντάν τον έκανε αλλαγή στο 78ο λεπτό για να περάσει στη θέση του ο Μάρκο Ασένσιο, με τον έμπειρο επιθετικό να ξεσπά στο... μπουφάν και τον πάγκο.

Φυσικά ο συμπατριώτης του και προπονητής της Ρεάλ, Ζιντάν, ρωτήθηκε για το περιστατικό και θέλησε να καλύψει τον παίκτη.

"Όλοι οι παίκτες νευριάζουν όταν γίνονται αλλαγή, αφού θέλουν να παίζουν σε όλο το ματς. Είναι φυσιολογικό και το καταλαβαίνω", απάντησε. Σύμφωνα με τους Ισπανούς πάντως, ο Μπενζεμά είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι θα αποχωρήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK