Τάσεις φυγής από Σέρχιο Ράμος

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Σέρχιο Ράμος σκέφτεται σοβαρά τη φυγή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης εξαιτίας των κακών χειρισμών της διοίκησης στο ζήτημα που προέκυψε με την Μπαρτσελόνα.

Sergio Ramos (Real), JANUARY 7, 2015 - Football / Soccer : Spanish ''Copa del Rey'' match between Atletico de Madrid 2-0 Real Madrid CF at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain. (Credit Image: ?Mutsu Kawamori/AFLO/ZUMA Wire)
Sergio Ramos (Real), JANUARY 7, 2015 - Football / Soccer : Spanish ''Copa del Rey'' match between Atletico de Madrid 2-0 Real Madrid CF at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain. (Credit Image: ?Mutsu Kawamori/AFLO/ZUMA Wire) AFLO

Ο Σέρχιο Ράμος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας "AS".

Ο Ισπανός αμυντικός φέρεται να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμός από τον χειρισμό των διοικούντων την ισπανική ομάδα σε αρκετά ζητήματα, με αποκορύφωμα το γεγονός ότι δεν διέψευσαν τις φήμες για την Μπαρτσελόνα.

Ο 29χρονος άσος δεν θέλει να γίνει "αποδιοπομπαίος τράγος", όπως οι Βιθέντε ντε Μπόσκε, Φερνάντο Ιέρο, Ραούλ και Ίκερ Κασίγιας. Γι' αυτό και σκέφτεται σοβαρά τη μεταγραφή του σε κάποιον άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2017, ενώ η ρήτρα βρίσκεται στα 200.000.000 ευρώ. Με βάση το ρεπορτάζ ο Ράμος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να έχει συζητήσεις με τους "μερένγκες" προκειμένου να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση, για να αποχωρήσει με ένα πιο... λογικό ποσό. Ήδη ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκφράσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK