Τέτοιο "άδειασμα" από Μαρσέλο δεν περίμενε ο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να έθεσε βέτο στην διοίκηση της Ρέαλ αναφορικά με Νεϊμάρ και το γεγονός αυτό "ενόχλησε" τον Μαρσέλο. Απόδειξη η σπόντα που έριξε στον Πορτογάλο.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right and Marcelo react during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 18, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right and Marcelo react during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 18, 2017. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Μαρσέλο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο διατηρούν εξαιρετική σχέση εδώ και εννέα χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης και βρίσκονται πλέον με... κλειστά μάτια εντός γηπέδου, στο ζήτημα όμως του... Νεϊμάρ χωρίζουν τα τσανάκια τους!

Και αυτό γιατί ο Πορτογάλος ενοχλήθηκε έντονα από το φλερτ του Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Νεϊμάρ και ξεκαθάρισε πως η έλευσή του θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου για αυτόν, με τον Μαρσέλο από την πλευρά του να παίρνει τη θέση του... προέδρου και του συμπαίκτη του στην εθνική Βραζιλίας!

Brazil's Neymar, right, and Marcelo, attend a training session in Sao Paulo, Brazil, Saturday, March 25, 2017. Brazil will face Paraguay in a 2018 World Cup qualifying soccer match on March 28. (AP Photo/Andre Penner)
Brazil's Neymar, right, and Marcelo, attend a training session in Sao Paulo, Brazil, Saturday, March 25, 2017. Brazil will face Paraguay in a 2018 World Cup qualifying soccer match on March 28. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

"Ο Ρονάλντο δεν είναι ο ιδιοκτήτης της Ρεάλ Μαδρίτης: εάν ο πρόεδρος θέλει να πάρει κάποιον στην ομάδα του, θα το κάνει. Δεν μπορούμε να λέμε πως υπάρχει ήδη κάποιος και δεν μπορεί να έρθει ο Νεϊμάρ", τόνισε αρχικά με δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος αριστερός φουλ-μπακ και πρόσθεσε με νόημα:

"Όλοι στα αποδυτήρια επιθυμούν την παραμονή του Κριστιάνο αλλά για τον Νεϊμάρ οι πόρτες είναι πάντα ανοιχτές. Η Ρέαλ θα πρέπει πάντα να βρίσκεται στο κυνήγι των καλύτερων παικτών και μία ημέρα ο "Νέι" θα έρθει σε εμάς.

Για μένα ο Κριστιάνο είναι σήμερα ο κορυφαίος στον κόσμο αλλά σίγουρα ο Νεϊμάρ θα φτάσει στο επίπεδό του στο μέλλον".

News 24/7

24MEDIA NETWORK