Θα βαρεθούμε να βλέπουμε στα γήπεδα τον Κριστιάνο

Ο γυμναστής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας το είπε καθαρά: Ο Πορτογάλος σταρ έχει ακόμα μπροστά ίσως και μία γεμάτη δεκαετία ποδοσφαιρικής δράσης!

O Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να παίξει μέχρι τα 41 του χρόνια. Πριν βιαστείτε να μας τρολάρετε, νας σας ενημερώσουμε ότι τη σχετική πρόβληεψη δεν την έκανε κάποιος τυχαίος αλλά ο γυμναστής της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας.

Ο Ζοάο Αρόσο, που ξέρει απ' έξω και ανακατωτά το κορμί του σούπερ σταρ της Ρεάλ, διατυπώνει την άποψή του με σαφήνεια: "Αν δεν έχει προβλήματα τραυματισμών μπορεί να παίζει τέλεια μέχρι τα 41" τόνισε χαρακτηριστικα σε σεμινάριο στην Πορτογαλία.

Συνεχίζοντας: "Εχει κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά το κορμί του. Οσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα γίνει ποτέ αργός, απλώς θα μειωθεί λίγο η ταχύτητά του. Πλέον μπορεί να παίζει και με την εμπειρία του και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εκείνον".

Σημείωση: Ο Αρόσα είχε δουλέψει και με το νεαρό, τότε, Κριστιάνο στα χρόνια του στη Σπόρτιγκ Λισσαβόνας. Λογικά όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.