Θα βαρεθούμε να βλέπουμε στα γήπεδα τον Κριστιάνο

Ο γυμναστής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας το είπε καθαρά: Ο Πορτογάλος σταρ έχει ακόμα μπροστά ίσως και μία γεμάτη δεκαετία ποδοσφαιρικής δράσης!

Θα βαρεθούμε να βλέπουμε στα γήπεδα τον Κριστιάνο

O Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να παίξει μέχρι τα 41 του χρόνια. Πριν βιαστείτε να μας τρολάρετε, νας σας ενημερώσουμε ότι τη σχετική πρόβληεψη δεν την έκανε κάποιος τυχαίος αλλά ο γυμναστής της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας.

Ο Ζοάο Αρόσο, που ξέρει απ' έξω και ανακατωτά το κορμί του σούπερ σταρ της Ρεάλ, διατυπώνει την άποψή του με σαφήνεια: "Αν δεν έχει προβλήματα τραυματισμών μπορεί να παίζει τέλεια μέχρι τα 41" τόνισε χαρακτηριστικα σε σεμινάριο στην Πορτογαλία.

Συνεχίζοντας: "Εχει κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά το κορμί του. Οσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα γίνει ποτέ αργός, απλώς θα μειωθεί λίγο η ταχύτητά του. Πλέον μπορεί να παίζει και με την εμπειρία του και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εκείνον".

Σημείωση: Ο Αρόσα είχε δουλέψει και με το νεαρό, τότε, Κριστιάνο στα χρόνια του στη Σπόρτιγκ Λισσαβόνας. Λογικά όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK