Μέχρι κι ο Ρονάλντο θα ζήλευε τον Ασένσιο...

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε σε 70 σερί παιχνίδι όλων των διοργανώσεων και τα credits πήγαν στον φοβερό και τρομερό Μάρκο Ασένσιο που άνοιξε το σκορ στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Βαλένθια.

Real Madrid's Marco Asensio, right, scores the opening goal past Valencia's Ruben Vezo during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valencia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Aug. 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Marco Asensio, right, scores the opening goal past Valencia's Ruben Vezo during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valencia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Aug. 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Όσο λείπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόσο κερδίζει πόντους ο Μάρκο Ασένσιο. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός δεν λυγίζει από το βάρος της έξτρα ευθύνης που έχει και βγάζει ασπροπρόσωπους αυτούς που τον θεωρούν ως έναν ποδοσφαιριστή με παρόν, αλλά κυρίως με λαμπρό μέλλον.

Στο παιχνίδι με τη Βαλένθια ο μικρός κατάφερε να προσελκύσει τα βλέμματα με το υπέροχο γκολ που σημείωσε στο 10', δείχνοντας πως δεν ήταν πυροτέχνημα οι εμφανίσεις του στα ματς του Σούπερ Καπ. Η ταχύτητα με την οποία κάλυψε τα μέτρα ως την περιοχή των "νυχτερίδων", κουβαλώντας μάλιστα την μπάλα, και το πλασέ στη δεξιά γωνιά του Νέτο ήταν μεγάλης κλάσης.

Δείτε την ενέργειά του:

Ο Ασένσιο φρόντισε, αργότερα στο ματς, να "σώσει" και το βαθμό για τη "βασίλισσα", αφού η Βαλένθια είχε κάνει την ανατροπή με Σολέρ στο 18' και Κοντογκμπιά στο 77'. Αυτή τη φορά με χτύπημα φάουλ στο 83' διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 σ' ένα 90λεπτο με τρομερό ρυθμό, φάσεις και έντονο ενδιαφέρον μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK