Τίγκαρε το μουσείο της Ρεάλ!

Προσοχή! Δεν είναι τρολ, δεν είναι υπερβολή. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει χώρο να τοποθετήσει το 13ο ευρωπαϊκό της τρόπαιο στο μουσείο του κλαμπ! Θα χρειαστεί να γίνουν αλλαγές στο ειδικό δωμάτιο για να το χωρέσουν και να μπορέσουν οι επισκέπτες να το θαυμάσουν από κοντά.

Τίγκαρε το μουσείο της Ρεάλ!

Ο ειδικός χώρος που έχει διαμορφωθεί στο μουσείο της Ρεάλ Μαδρίτης για τα ευρωπαϊκά της "βασίλισσας"... τίγκαρε!

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα όταν η ομάδα του Ζιντάν κατέκτησε το ιστορικό 10ο (επί Αντσελότι το 2014), το "decima" στη Λισαβόνα, δόθηκε εντολή από τη διοίκηση να φτιαχτεί ένας σπέσιαλ χώρος στο μουσείο ώστε να φιλοξενηθούν αποκλειστικά όλες οι... αστεράτες κούπες.

Μέχρι και το 12ο οι άνθρωποι που "τρέχουν" τη λειτουργία του τρίτου σε επισκεψιμότητα μουσείου της Μαδρίτης (ναι, αυτό της Ρεάλ μετά απ' το Εθνικό Μουσείο Τέχνης Βασίλισσα Σοφία και το Μουσείο του Πράδο) τα πηγαίναν μια χαρά, ωστόσο στο 13ο προέκυψε κώλυμα!

Δεν υπάρχει μέρος για να τοποθετηθεί το βραβείο του θριάμβου του "Ολιμπίσκι" επί της Λίβερπουλ, κι έτσι θα χρειαστεί αναμονή μίας εβδομάδας για την επέκταση του χώρου.

Αφού το 13ο βρει τη θέση του δίπλα στα άλλα 12, τότε θα ακολουθήσει η παράδοση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να το τοποθετεί στη θήκη. Μέχρι τότε, η κούπα θα βρίσκεται στο μουσείο, αλλά θα εκθέτεται μόνη της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK