Το αφιέρωμα της Ρεάλ για τους πρώτους σκόρερ της ιστορίας της

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπόρεσε να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο, παρόλα αυτά ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Primera Division, με τους "μερένγκες" να κατέχουν τα ηνία στο συγκεκριμένο βραβείο. Δείτε το VIDEO που ετοίμασαν οι Μαδριλένοι.

Το αφιέρωμα της Ρεάλ για τους πρώτους σκόρερ της ιστορίας της

Η αγωνιστική σεζόν που διανύσαμε ήταν μία "εφιαλτική" για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα τίτλο, ενώ στον αντίποδα, η μισητή Μπαρτσελόνα πανηγύρισε το τρεμπλ.

Μπορεί λοιπόν στους ομαδικούς τίτλους το πηλίκο να ήταν μηδέν, ωστόσο στο βραβείο "Pichichi" -αυτό του πρώτου σκόρερ-, οι "μερένγκες" πήραν τα σκήπτρα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 48 γκολ ήταν ο νικητής του συγκεκριμένου βραβείου. Αυτή μάλιστα η 27η φορά που κάποιος παίκτης των Μαδριλένων κερδίζει το "Pichichi", αριθμός ρεκόρ για την ισπανική λίγκα.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, η Ρεάλ ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο youtube ένα αφιερωματικό video στο οποίο πρωταγωνιστούν -μεταξύ άλλων- μεγάλες δόξες της ομάδας, όπως οι Αλφρέντο ντι Στέφανο, Φέρεντς Πούσκας, Ούγκο Σάντσες και από πιο σύγχρονους, οι Ρουντ φαν Νίστερλοϊ και οι δύο Ρονάλντο.

Δείτε το αφιέρωμα των "μερένγκες":

News 24/7

24MEDIA NETWORK