Το αποκλειστικό του Contra.gr για τις διακοπές του Ρονάλντο κάνει το γύρο της Ιταλίας!

Η αποκάλυψη που έκανε το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ για τις... ελληνικές διακοπές του Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει της μετακίνησής του στην Γιουβέντους έγιναν βασικό θέμα στα ιταλικά ΜΜΕ. Διαβάστε τι αναφέρουν.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo enters the field for warm up before the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo enters the field for warm up before the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Όλα δείχνουν πως η Γιουβέντους θα πραγματοποιήσει το "κόλπο γκρόσο" (κόλπο του αιώνα κατά πολλούς) δίνοντας 100.000.000 ευρώ στην Ρεάλ Μαδρίτης και παίρνοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, προσφέροντας στον ίδιο ετήσιο συμβόλαιο ύψους 30.000.000 ευρώ.

Εν αναμονή πάντως του ταξιδιού του στο Τορίνο για να πέσουν οι υπογραφές και να επιβεβαιωθούν τα σενάρια, ο 33χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ απολαμβάνει λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, με την επιλογή του να είναι η Ελλάδα και το Κόστα Ναβαρίνο και το Contra.gr να... τρυπώνει στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του "CR7".

Λίγες ώρες μάλιστα μέσα από την αποκάλυψης της στήλης " ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ", η είδηση του ταξιδιού του Ρονάλντο στην Ελλάδα αναπαράχτηκε από μεγάλα ιταλικά ΜΜΕ, όπως η "Corriere dello Sport" και η "Tuttosport" που "παίζουν" ψηλά τη συγκεκριμένη είδηση.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της " Corriere dello Sport": "Η Ελλάδα πριν την Ιταλία. Το Κόστα Ναβαρίνο πριν το Τορίνο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαλαρώνει στο νότιο κομμάτι της Πελοποννήσου μαζί με την οικογένειά του περιμένοντας να ξεμπλοκάρει οριστικά το deal με την Γιουβέντους.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, σύμφωνα με την ελληνική ιστοσελίδα Contra.gr, έφτασε με ιδιωτικό τζετ και έπειτα μετακινήθηκε στη χλιδάτη ελληνική τοποθεσία με ένα ελικόπτερο: του εξασφαλίστηκε μάλιστα η μέγιστη ασφάλεια.

Παρά το γεγονός όμως αυτό οι παπαράτσι κατάφεραν να τον απαθανατίσουν μεταξύ των παραλιών και των γηπέδων τένις μαζί με την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ και τον γιο του Κριστιάνο Τζούνιορ".

Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΕ "CORRIERE" KAI "TUTTOSPORT":

Το αποκλειστικό του Contra.gr για τις διακοπές του Ρονάλντο κάνει το γύρο της Ιταλίας!
Το αποκλειστικό του Contra.gr για τις διακοπές του Ρονάλντο κάνει το γύρο της Ιταλίας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK