Το απολαυστικό ιταλικό μεταγραφικό tweet για τον Ράμος!

Μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Σέρχιο Ράμος, έκανε μία ιταλική ομάδα να αποκτήσει ελπίδες για την... απόκτησή του! Το έδειξε μάλιστα μέσω χιουμοριστικού tweet!

Το απολαυστικό ιταλικό μεταγραφικό tweet για τον Ράμος!

Ιδιαίτερα δραστήριος ήταν ο Σέρχιο Ράμος στα social media την Πέμπτη, με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης να ανεβάζει στη σελίδα του στο Instagram δύο φωτογραφίες που συζητήθηκαν πολύ από τους φανς του.

Στην πρώτη απεικονίζεται να φιλάει τη σύντροφό του Πιλάρ Ρούμπιο και να χρησιμοποιεί το Instagram για να ευχηθεί για την επέτειο του γάμου τους λέγοντας "Ευτυχισμένη επέτειο αγάπη μου. Για πάρα πολλά χρόνια στο πλευρό σου. Σε αγαπώ. Χθες, σήμερα και πάντα".

Η δεύτερη τον παρουσιάζει να ποζάρει ως μοντέλο φορώντας άκρως καλοκαιρινά ρούχα, με το πουκάμισο με τις κάθετες ρίγες σε άσπρο, μαύρο και μπλε χρώμα να θυμίζει... Σαμπντόρια στους ανθρώπους της ομάδας της Γένοβας.

Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό, καθώς ο διαχειριστής του λογαριασμού των "μπλουτσερκιάτι" στο Twitter άδραξε την ευκαιρία για να σχολιάσει: "Είστε σίγουροι παιδιά πως το μεταγραφικό παράθυρο έχει κλείσει οριστικά; Ο Σέρχιο Ράμος μοιάζει υπέροχος στα χρώματα της ομάδας μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK