Το... διαστημόπλοιο του Ρονάλντο

O Kριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι από τους τύπους που περιμένουν την ομάδα τους ή την ομοσπονδία τους να τους δωρίσει πράγματα για την απόδοσή τους. Ο Πορτογάλος σταρ διαθέτει το ρευστό και αγοράζει μόνος του ότι γουστάρει κυριολεκτικά.

Το τελευταίο απόκτημα στη συλλογή αυτοκινήτων του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία... εκρηκτική Bugatti Veyron. Η αξία του εν λόγω διαστημικού αυτοκινήτου υπολογίζεται περίπου στα...2εκ ευρώ!

Οπως θα δείτε και στις φωτογραφίες μιλάμε για άλλη κλάση. Το αυτοκίνητο φτάνει σε τελικές ταχύτητες...αεροπλάνου (περίπου 300 χιλιόμετρα την ώρα) ενώ το εσωτερικό του θυμίζει πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου παρά τροχοφόρο.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι η εταιρία έβγαλε στην αγορά μόλις 450 κομμάτια, άλλωστε πόσοι δα στον πλανήτη έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν αυτοκίνητο των 2εκ ευρώ;

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.