Το... δώρο για το ψαλιδάκι του Κριστιάνο είναι 30.000.000€!

Την Μεγάλη Τρίτη ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το καλύτερο γκολ της καριέρας του κόντρα στην Γιουβέντους, όμως δεν πρέπει να το ευχαριστήθηκε όσο θα ήθελε. Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Πορτογάλος έμαθε πως πρέπει να πληρώσει άμεσα 30.000.000€ για να γλιτώσει τη φυλακή!

Εδώ και μία πενταετία περίπου η ισπανική κυβέρνηση έχει οχυρωθεί νομικά με σκοπό να κλείσει, σχεδόν, όλα τα παραθυράκια που δίνουν τη δυνατότητα στους αθλητές να "κρύψουν" έσοδα.

Δεν είναι τυχαίο πως σε αυτό το διάστημα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας αρκετά σκάνδαλα φοροδιαφυγής, με πιο γνωστά αυτά των Λιονέλ Μέσι, Χαβιέρ Μασεράνο και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο τελευταίος μάλιστα το παίζει και πιο... δύσκολος, την ώρα που οι άλλοι δυο πλήρωσαν και... ησύχασαν.

Σύμφωνα με την "El Mundo" οι εκπρόσωποι του Πορτογάλου ήρθαν εκ νέου σε διαπραγματεύσεις με τις Αρχές όσον αφορά την υπόθεση του πελάτη τους και ουσιαστικά παραδέχθηκαν την ενοχή του! Αυτό έγινε με σκοπό να πληρώσει όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα ως πρόστιμο ο Κριστιάνο και να αποφύγει τη φυλακή.

Έλα όμως που οι αρμόδιοι φορείς δεν... χαμπαριάζουν από ονόματα! Ο 33χρονος άσος είναι πιθανό να πληρώσει 30.000.000€ έτσι ώστε η ποινή του να πέσει στα μαλακά και να έχει τη δυνατότητα να εξαγοράσει την ποινή φυλάκισης.

Η όλη υπόθεση έχει τραβήξει αρκετά και ο χρόνος αρχίζει να πιέζει... επικίνδυνα τον Κριστιάνο Ρονάλντο που το έχει αντιληφθεί, ζητώντας να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο. Εάν πάντως χάσει τις προθεσμίες, το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει θα αυξηθεί στα 100.000.000€ και ο ίδιος μόνο με θαύμα θα γλιτώσει τα... σίδερα!

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.