Φέρετρο σε σχήμα... "Σαντιάγο Μπερναμπέου!"

Όταν είσαι οπαδός της Ρεάλ, πολλά... τρελά πράγματα μπορούν να περάσουν από το μυαλό σου. Να ταξιδέψεις παντού μαζί της, να βγάλεις το παιδί σου με το όνομα του αγαπημένου σου παίκτη ή να γεμίσεις το σπίτι σου με φανέλες. Μία εταιρία στην Ισπανία όμως... το τερμάτισε! (PHOTO)

Η εταιρία που εδρεύει στο Τολέδο, είναι φημισμένη για τα... περίεργα σχέδια που δίνει στα φέρετρά της! Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να δημιουργήσει άλλο ένα... ιδιαίτερο φέρετρο που απεικονίζει το "Σαντιάγο Μπερναμπέου!"

 

Η κατασκευή περιέχει τις κολώνες- σήμα κατατεθέν του γηπέδου στις τέσσερις γωνίες, ενώ εκτός των άλλων έχει και σκαλισμένο το σήμα της "βασίλισσας" στο πάνω μέρος.  Σε μία από τις πλευρές του μάλιστα υπάρχει και το σχέδιο του κυπέλλου του Champions League.

Αντίστοιχο φέρετρο υπάρχει και για την Μπαρτσελόνα, που φέρει βέβαια και το μότο της ομάδας "mes que un club"(παραπάνω από ένα κλαμπ).

 

Όπως φαίνεται, το σύνθημα "Μαδριλένος μέχρι το θάνατο" παίρνει... σάρκα και οστά!

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.