Το "su puta madre" του Κριστιάνο στον Ζιντάν

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνελήφθη από τον τηλεοπτικό φακό να μονολογεί, λέγοντας αρκετά... γαλλικά, με αποδέκτη τον προπονητή του, Ζινεντίν Ζιντάν.

Το "su puta madre" του Κριστιάνο στον Ζιντάν

Ο Ζιντάν αντικατέστησε τον Ρονάλντο στο παιχνίδι με τη Λας Πάλμας και ο Πορτογάλος φαίνεται πως δεν είδε με καλό μάτι την απόφαση του προπονητή του, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του.

Ο "CR7" συνελήφθη μάλιστα από τον τηλεοπτικό φακό να μονολογεί στον πάγκο λέγοντας το κλασικό στα ισπανικά "su puta madre", με αποδέκτη τον προπονητή του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η εφημερίδα "Sport".

Στο ίδιο ρεπορτάζ διαβάζουμε πως ο Ζιντάν είχε μια σύντομη συνομιλία με τον ποδοσφαιριστή του στα αποδυτήρια. Ο Ρονάλντο φέρεται να είπε στον Ζιζου: "Με απογοήτευσες" με τον Γάλλο προπονητή να απαντά: "Ηρέμησε Κριστιάνο. Χρειάζεσαι ξεκούραση, θα παίξεις 90 λεπτά με την Ντόρτμουντ" .

Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο Σέρχιο Ράμος και απευθυνόμενος στον συμπαίκτη του είπε: "Δεν θα έπρεπε να το πάρεις τόσο στραβά" .

Ας κρατήσουμε ωστόσο ότι τον εν λόγω διάλογο δημοσιεύει η Καταλανική "Sport" η οποία είναι φίλα προσκείμενη στην Μπαρτσελόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK