Το συγκινητικό μήνυμα του Κ.Ρονάλντο για τα προσφυγόπουλα

Δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε video μέσω του λογαριασμού του στο Facebook για να δώσει μήνυμα αγάπης και ελπίδας στα παιδιά της Συρίας.

Το συγκινητικό μήνυμα του Κ.Ρονάλντο για τα προσφυγόπουλα

Η προσμονή του καινούριου χρόνου φέρνει ελπίδα στον κόσμο και τους ανθρώπους πιο κοντά ωστόσο αυτές τις στιγμές οι σκέψεις όλων μας θα πρέπει να βρίσκεται και σε εκείνους που δεν έχουν τα απαραίτητα για να περάσουν όμορφες γιορτές δίνοντας καθημερινά αγώνα επιβίωσης.

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται και οι άνθρωποι που έχουν ξεριζωθεί από τα σπίτια και την πατρίδα τους ελέω της καταστροφικής φύσης του πολέμου, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να δείχνει από την πλευρά του τη μεγάλη του ευαισθησία στέλνοντας μήνυμα μέσω video στα παιδιά της Συρίας που αναζητούν τη Γη της Επαγγελίας.

"Γεια σας. Αυτό είναι για τα παιδιά στη Συρία. Ξέρουμε ότι έχετε υποφέρει πολύ. Είμαι ένας πολύ διάσημος παίκτης αλλά εσείς είστε οι πραγματικοί ήρωες. Μην χάσετε την ελπίδα σας. Ο κόσμος είναι μαζί σας. Ενδιαφέρεται για εσάς. Εγώ είμαι μαζί σας", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα με αποδέκτες όλους εμάς για τα προσφυγόπουλα από τη Συρία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK