Το τεράστιο πριμ στους παίκτες της Ρεάλ στο τελευταίο Clasico

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε φύγει με το διπλό από το τελευταίο Clasico στο Καμπ Νου και ο Φλορεντίνο Πέρεθ τους έδωσε ένα γενναίο πριμ, καθώς και ένα σούπερ αυτοκίνητο!

Διπλό λόγο για να νικήσουν στο προηγούμενο Clasico στο Καμπ Νου είχαν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Κι αυτό γιατί ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ τους είχε τάξει πως σε περίπτωση που φύγουν με το τρίποντο θα τους... φτιάξει!

Τι τους υποσχέθηκε; Ένα πριμ της τάξεως των 150.000 ευρώ στον κάθε ένα! Αυτά θα ήταν τα χρήματα που θα έπαιρναν οι παίκτες αν κατακτούσαν το Copa del Rey, όμως χάρη σε ένα λάθος του Μπενίτεθ πέρυσι με τη αντικανονική συμμετοχή του Τσερίσεφ, η Ρεάλ αποκλείστηκε στα "χαρτιά". Ο πρόεδρος έκρινε πως δεν ήταν λάθος των παικτών κι έτσι τους έδωσε το συγκεκριμένο πριμ. Σε άλλη βέβαια στιγμή.

 

Ο χαρά του Πέρεθ όμως ήταν τόσο μεγάλη από το 2-1 της Ρεάλ στο Καμπ Νου που δεν έμεινε στο συγκεκριμένο πριμ. Όπως αναφέρει η "Marca", ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ ειδοποίησε τους παίκτες να κρατήσουν και το πανάκριβο AUDI που τους παραχωρεί ο σύλλογος για να μετακινούνται. Κανονικά αυτά τα αυτοκίνητα επιστρέφονται στο τέλος κάθε σεζόν, όμως οι θριαμβευτές του Καμπ Νου, τα κράτησαν!

Λέτε να κάνει και φέτος κάποια τέτοια κίνηση ο Φλορεντίνο και η Ρεάλ να φύγει με το διπλό το βράδυ του Σαββάτου (3/12) από τη Βαρκελώνη;

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.