To video που φέρνει τον Ρονάλντο πιο κοντά στην Γιουβέντους!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ακόμα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης όμως στην Γιουβέντους αισιοδοξούν ότι θα τον ντύσουν στα ασπρόμαυρα και αυτό το "μαρτύρησε" και ένα video που δημοσιεύτηκε σε κινέζικο λογαριασμό!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Είναι κάτοικος "Μπερναμπέου" από το 2009 και μετά όμως η πιάτσα (δημοσιογραφική και όχι μόνο) έχει βουίξει πως διάγει τις τελευταίες του ημέρες στα λευκά των Μαδριλένων. Η Γιουβέντους είναι εκείνη που έχει πείσει ολοκληρωτικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποδεχτεί το πρότζεκτ της και να μετακομίσει σ'αυτή υπογράφοντας ένα πλουσιοπάροχο τετραετές συμβόλαιο και όλα δείχνουν πως είναι αρκετά πιθανό το deal να γίνει μέσα στα προσεχή 24ωρα.

Για την ώρα τηρείται στάση αναμονής και σιγή ιχθύος τόσο από τις διοικήσεις των Ρεάλ και Γιουβέντους όσο και από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ( βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές όπως αποκάλυψε το Contra.gr μέσω και σχετικών φωτογραφιών), με τους "μπιανκονέρι" να μην... κρατιούνται ωστόσο και να βγάζουν προς τα έξω την αισιοδοξία τους με ξεχωριστό τρόπο.

Συγκεκριμένα στο διάσημο κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Weibo, η επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους στο Twitter δημοσίευμα (και λίγο αργότερα "κατέβασε") το παρακάτω video, που έκανε αμέτρητους οπαδούς της "βέκια σινιόρα" να ενθουσιαστούν.

Σε αυτό, περνάει από μπροστά μας μία λίστα με ονόματα παικτών που έχουν φορέσει το Νο 7 της ομάδας, οι Ντι Λίβιο, Πεσότο, Σαλιχάμιτζιτς, Πέπε, Τζάτζα και Κουαδράδο, με τους "μπιανκονέρι" να υπονοούν ουσιαστικά πως λείπει ο... 7ος της παρέας: ο διάσημος "CR7".

News 24/7

24MEDIA NETWORK