Τρελά λεφτά σε πριμ για τους παίκτες της Ρεάλ

Οι επιτυχίες φέρνουν δόξα, αλλά και (μπόλικο)... χρήμα. Κάτι που ισχύει 100% για την Ρεάλ Μαδρίτης, με την διοίκηση του συλλόγου να οφείλει 2.000.000€ το... κεφάλι μετά την περσινή απίστευτα επιτυχημένη περίοδο. Το συνολικό ποσό προκαλεί... πονοκέφαλο!

Real Madrid's Sergio Ramos holds the trophy after winning the Club World Cup final soccer match between Real Madrid and Gremio at Zayed Sports City stadium in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Hassan Ammar)
real madrid panigiriki AP IMAGES

Το 2017 είναι, ίσως, η πιο επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Με τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο, η "βασίλισσα" κατέκτησε: Πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ, σούπερ καπ Ισπανίας, σούπερ καπ Ευρώπης και Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων. Ο μόνος τίτλος που... ξέφυγε από την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το κύπελλο Ισπανίας!

Τίτλοι σημαίνουν επιτυχίες και φυσικά χρήματα τόσο για την ομάδα όσο και τους προπονητές. Βλέπετε αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν μπόνους για την κατάκτηση τίτλων με αποτέλεσμα το λογαριασμός να βγαίνει 2.000.000€ το... κεφάλι! Ποιοι θα τα... τσαπώσουν αναλυτικά;

Όλοι οι παίκτες και φυσικά το πενταμελές τεχνικό τιμ! Το ποσό είναι 1.500.000€ για το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ προστέθηκαν και 500.000€ για τους άλλους δυο τίτλους.

Συνολικά η διοίκηση θα πρέπει να πληρώσει σε πριμ πάνω από 50.000.000€ στο υπάρχον ρόστερ, αλλά και σε παίκτες που έχουν αποχωρήσει.

AP Photo/Hassan Ammar

News 24/7

24MEDIA NETWORK