"Βόμβα" για Κ. Ρονάλντο: κινδυνεύει με 6 χρόνια φυλακή!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο... έμπλεξε! Όπως αποκάλυψε υψηλόβαθμο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών της Ισπανίας, ο CR7 κινδυνεύει με εξαετή φυλάκιση για υπόθεση φοριοδιαφυγής!

"Βόμβα" για Κ. Ρονάλντο: κινδυνεύει με 6 χρόνια φυλακή!

Μετά τις αποκαλύψεις από το Football Leaks για πιθανή εμπλοκή του Κριστιάνο Ρονάλντο σε υπόθεση φοροδιαφυγής στο διάστημα που αγωνίζεται στην Ισπανία για την Ρεάλ Μαδρίτης, έρχεται νέο... σοκ για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Αυτός που το προκάλεσε είναι ο γενικός γραμματέας του ισπανικού υπουργείου Οικονομικών, Χοχέ Μαρία Μολινέδο, ο οποίος με δηλώσεις που έκανε στον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό "RAC1", ο 31χρονος σούπερ σταρ κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση έξι ετών.

"Βόμβα" για Κ. Ρονάλντο: κινδυνεύει με 6 χρόνια φυλακή!

"Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμπλέκεται σε μία υπόθεση φοροδιαφυγής 160 εκατομμυρίων ευρώ.

Είμαστε σε μία προχωρημένη έρευνα σχετικά με το θέμα. Αυτό σημαίνει ότι αν επαληθευτεί το θέμα, τότε η μίνιμουμ ποινή θα είναι δύο χρόνια φυλάκισης για κάθε έτος φοροδιαφυγής.

Αν δηλαδή η υπόθεση είναι ενεργή για τρία χρόνια, τότε μιλάμε για 6ετή φυλάκιση. Αν αναγνωρίσει στο δικαστήριο την ενοχή του δύο μήνες πριν από την έναρξη της ποινικής δίκης και πληρώσει το ανάλογο πρόστιμο, τότε η ποινή μπορεί να μειωθεί αρκετά", δήλωσε μεταξύ άλλων.

ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK