Ωρα 18:00 κι ο Μπέιλ ακόμη να αποχαιρετήσει τον Ζιντάν

Τέσσερις ώρες μετά το "αντίο" του "Ζιζού" στη Ρεάλ, ο ποδοσφαιρικός κόσμος και μη απονέμει συγχαρητήρια στον Γάλλο για τις σπουδαίες επιτυχίες του με τη "βασίλισσα". Ωστόσο ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει... ξεχαστεί χαρακτηριστικά.

Ωρα 18:00 κι ο Μπέιλ ακόμη να αποχαιρετήσει τον Ζιντάν

Ποδοσφαιριστές όπως o Ίσκο και ο Ασένσιο που δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους απέναντι στον Ζιντάν λόγω του χρόνου συμμετοχής τους, δεν παρέλειψαν να τον αποχαιρετήσουν μέσω social media.

Όλος ο αθλητικός κόσμος... ταρακουνήθηκε από την απόφαση του "Ζιζού" ν' αποχωρήσει από τη "βασίλισσα" μετά τα τρία σερί Champions League. Μέχρι και από το χώρο του μπάσκετ, όπως για παράδειγμα ο Ρούντι Φερνάντεθ αποχαιρέτησαν τον Ζιντάν.

"Αντίο" έγραψε στον προπονητή του και ο ακριβοθώρητος Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά μέχρι αυτή την ώρα... άφαντος παραμένει ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο MVP του τελικού στο Κίεβο δεν έγραψε τίποτα για τον προπονητή του, δεν ακολούθησε τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Η καθυστέρησή του είναι χαρακτηριστική και πολλοί θεωρούν πως ο Μπέιλ μόνο τυχαία δεν αργεί να πει ένα απλό... bye στο Γάλλο θρύλο.

Μην ξεχνάμε ότι μετά την κατάκτηση του 13ου, ο Ουαλός στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε απογοητευμένος που δεν άρχισε στη βασική ενδεκάδα, ενώ παράλληλα πανηγύρισε την επιτυχία και την εξαιρετική του εμφάνιση στ' αποδυτήρια της... Λίβερπουλ, μακριά από τους πρωταθλητές Ευρώπης.

ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο CR7 έγραψε για τον Ζινεντίν Ζιντάν: " Μόνο υπερηφάνεια νιώθω που ήμουν παίκτης σου. Μίστερ, σε ευχαριστώ πολύ για όλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK