"Χάνει" Μπέιλ και Νάβας η Ρεάλ

Τραυματισμούς αποκόμισαν τόσο ο Γκάρεθ Μπέιλ, όσο και ο Κέιλορ Νάβας, οι οποίοι θα παραμείνουν στα πιτς.

"Χάνει" Μπέιλ και Νάβας η Ρεάλ

Τόσο ο Γκάρεθ Μπέιλ, όσο και ο Κέιλορ Νάβας αποκόμισαν τραυματισμούς στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι και ως εκ τούτου δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Ζινεντίν Ζιντάν για την αναμέτρηση της Κυριακής (8/5) κόντρα στη Βαλένθια.

Όσον αφορά τον Ουαλό, πρόκειται για ένα πρόβλημα στο γόνατο, χωρίς όμως να προκαλεί μεγάλη ανησυχία στο ιατρικό τιμ της Ρεάλ.

Οι δύο παίκτες ωστόσο έχουν ήδη ξεκινήσει αποθεραπεία με αποκλειστικό στόχο να είναι έτοιμοι για τον τελικό του Champions League όπου η ομάδα τους θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στα καλά νέα για τον Ζιντάν από την άλλη πλευρά ήταν η επιστροφή των Κασεμίρο και Μπενζεμά σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Οι δυο τους είχαν μείνει εκτός για το παιχνίδι των ημιτελικών του Champions League με την Σίτι, όμως πλέον βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους.

Τώρα όσον αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πορτογάλος συνεχίζει την εντατική προπόνηση προκειμένου να επιστρέψει και πάλι στην προηγούμενη κατάσταση. Δεν είναι 100% έτοιμος, όμως με τους ρυθμούς που προπονείται σίγουρα θα μπορέσει να ενισχύσει άμεσα τους "μερένγκες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK