Ρώτησε τον Μίτσελ αν είναι... γκέι και πήρε την απάντησή του!

Κλάση Μίτσελ! Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε από χρήστη του Twitter αν είναι... ομοφυλόφιλος και απάντησε με τη μοναδική κομψότητα που τον χαρακτηρίζει (VIDEO).

Ρώτησε τον Μίτσελ αν είναι... γκέι και πήρε την απάντησή του!

Υπάρχουν και τα απρόοπτα.. Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού Μίτσελ (δεν έχει ομάδα αυτή την περίοδο μετά την έξοδό του από την Μαρσέιγ) άνοιξε διαδικτυακό διάλογο με τους χρήστες του Twitter μέσω του hashtag #askmichel και στο πλαίσιο αυτό δέχτηκε και μία "περίεργη" ερώτηση, με τον χρήστη ονόματι "Javi" να προχωρά σε άκρως προσωπική ερώτηση αφού ζήτησε να μάθει τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.

"Michel, ¿eres maricón» (Μίτσελ είσαι πουσ@@@;) ήταν η ερώτηση που έγινε στον Ισπανό τεχνικό με "έμπνευση" από παλιό σύνθημα που ακουγόταν στα ισπανικά γήπεδα όταν ο Μίτσελ ήταν παίκτης στην Ρεάλ Μαδρίτης, με την άλλοτε δόξα των "μερένγκες" να μην έχει πρόβλημα να απαντήσει. Και μάλιστα με στιλ.

Ρώτησε τον Μίτσελ αν είναι... γκέι και πήρε την απάντησή του!

"Γεια σου Javi. Με ρωτάς αν είμαι πούσ@@@. Όχι, δεν είμαι. Προτιμώ μία άλλη τάση, αν και έχω απόλυτο σεβασμό προς όλους. Δεν ξέρω τι σε επηρέασε για να κάνεις αυτή την ερώτηση αλλά δεν έχω τίποτα απέναντι στους ομοφυλόφιλους, κάθε άλλο. Όλα καλά. Και εσύ; Μία αγκαλιά από μένα", αποκρίθηκε ο 53χρονος τεχνικός.

Στο πλαίσιο αυτής της επικοινωνίας που άνοιξε με τον κόσμο, ο Μίτσελ βρήκε κάποια στιγμή την ευκαιρία να ασκήσει κριτική στον Νεϊμάρ για τις πολλές ντρίμπλες που κάνει, λέγοντας:

Ρώτησε τον Μίτσελ αν είναι... γκέι και πήρε την απάντησή του!

"Η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη. Μου αρέσουν οι ντρίμπλες του Νεϊμάρ όταν το σκξορ είναι 3-0, αλλά όταν το ματς είναι στο 0-0 τις βλέπω λιγότερο. Ο παίκτης που έχει ικανότητες θα πρέπει να προσπαθεί πάντα να τις χρησιμοποιεί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK