Μόντσι: "Είμαστε κοντά στον Κακουτά με μεταγραφή"

Η Σεβίλλη βρίσκεται σε ανοικτή διαπραγμάτευση με την Τσέλσι για τον Γκάελ Κακουτά και προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή για την απόκτησή του.

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Γκαέλ Κακουτά έκανε την εμφάνισή του στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Η περίπτωσή του είναι εξ ορισμού δύσκολη, αφού εμπλέκεται η Σεβίλλη. Ο Γάλλος εξτρέμ ήταν βασικό στέλεχος της Ράγιο Βαγεκάνο και επειδή στην Τσέλσι, στην οποία ανήκει, δεν χωράει, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Ο Μόντσι, ο αθλητικός διευθυντής των κατόχων του Europa League, μίλησε για τα μεταγραφικά θέματα και μεταξύ άλλων για τον Κακουτά. "Είμαστε κοντά. Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία, αλλά υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις τόσο με την Τσέλσι όσο και με τον ποδοσφαιριστή", ανέφερε ο άνθρωπος που οργανώνει και υλοποιεί το σχεδιασμό των Σεβιγιάνων.

Συμπλήρωσε δε ότι "στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ελπίζουμε ότι θα έχουμε κάτι οριστικό. Ο προπονητής πιστεύει ότι ταιριάζει τέλεια και έχει τις παραμέτρους που ψάχνουμε για τη θέση. Είμαι αισιόδοξος. Θα είναι αγορά και όχι δανεισμός".

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!