Μόντσι: "Είμαστε κοντά στον Κακουτά με μεταγραφή"

Η Σεβίλλη βρίσκεται σε ανοικτή διαπραγμάτευση με την Τσέλσι για τον Γκάελ Κακουτά και προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή για την απόκτησή του.

Μόντσι: "Είμαστε κοντά στον Κακουτά με μεταγραφή"
Κακουτά Σεβίλλη ποδόσφαιρο Ολυμπιακός

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Γκαέλ Κακουτά έκανε την εμφάνισή του στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Η περίπτωσή του είναι εξ ορισμού δύσκολη, αφού εμπλέκεται η Σεβίλλη. Ο Γάλλος εξτρέμ ήταν βασικό στέλεχος της Ράγιο Βαγεκάνο και επειδή στην Τσέλσι, στην οποία ανήκει, δεν χωράει, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Ο Μόντσι, ο αθλητικός διευθυντής των κατόχων του Europa League, μίλησε για τα μεταγραφικά θέματα και μεταξύ άλλων για τον Κακουτά. " Είμαστε κοντά. Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία, αλλά υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις τόσο με την Τσέλσι όσο και με τον ποδοσφαιριστή", ανέφερε ο άνθρωπος που οργανώνει και υλοποιεί το σχεδιασμό των Σεβιγιάνων.

Συμπλήρωσε δε ότι " στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ελπίζουμε ότι θα έχουμε κάτι οριστικό. Ο προπονητής πιστεύει ότι ταιριάζει τέλεια και έχει τις παραμέτρους που ψάχνουμε για τη θέση. Είμαι αισιόδοξος. Θα είναι αγορά και όχι δανεισμός".

News 24/7

24MEDIA NETWORK