Συγκίνηση: Ο Μόντσι αποχαιρέτησε με τη φανέλα του Πουέρτας

Μοναδικές στιγμές έλαβαν χώρα πριν τη σέντρα του αγώνα Σεβίλλη - Λα Κορούνια, όταν ο πρώην τεχνικός διευθυντής των "Sevillistas", Μόντσι, αποχαιρέτησε τους φιλάθλους ποζάροντας με όλα τα τρόπαια που έχει κερδίσει και με φανέλα του αδικοχαμένου Πουέρτας (VIDEO&PHOTOS).

Συγκίνηση: Ο Μόντσι αποχαιρέτησε με τη φανέλα του Πουέρτας
Monchi

Μετά από 30 χρόνια παρουσίας στην Σεβίλλη ο Μόντσι αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, με τις φήμες να κάνουν λόγο για συμφωνία με την Ρόμα. Δεν θεωρείται τυχαία ένας εκ των κορυφαίων στο ρόλο του, αφού έχει κερδίσει εννέα τίτλους και καθολική αναγνώριση.

Κόντρα στην Λα Κορούνια το απόγευμα του Σαββάτου αποχαιρέτησε το κοινό της Σεβίλλης, ποζάροντας με όλα τα τρόπαια παραταγμένα στο κέντρο του γηπέδου.

Αυτό που μαγνήτισε τα βλέμματα, ωστόσο, είναι πως φορούσε τη φανέλα του αδικοχαμένου Αντόνιο Πουέρτας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2007 από ανακοπή καρδιάς.

Ο Μόντσι ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σεβίλλης και ανέβηκε στην πρώτη, όπου αγωνίστηκε από το 1990 μέχρι το 1999 ως τερματοφύλακας. Στα 30 του χρόνια, ωστόσο, σταμάτησε το ποδόσφαιρο και με την Σεβίλλη στη δεύτερη κατηγορία ανέλαβε το ρόλο του αναμορφωτή του συλλόγου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK