"Άκυρο" από Κριστιάνο σε... 215 ρεπόρτερ!

Οι δημοσιογράφοι περίμεναν έξω από την εισαγγελία τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο Πορτογάλος επέλεξε να... φυγαδευτεί από τα μικρόφωνα των 215 εκπροσώπων του Τύπου. Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε στην αντεπίθεση όταν άκουσε τις κατηγορίες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (31/7) ήταν η μεγάλη στιγμή που Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε το κατώφλι της εισαγγελίας για να καταθέσει στον Εισαγγελέα της Μαδρίτης σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14.700.000 ευρώ!

 

Ο CR7 έμεινε πάνω από μία ώρα στην αίθουσα και το μόνο που έχει διαρρεύσει από την ανάκριση, προκύπτει από την "El Espanol" που αναφέρει ότι ο Πορτογάλος καθώς άκουγε τις κατηγορίες δεν έμεινε σιωπηλός και είπε στις Αρχές: "Αν δεν ήμουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν θα βρισκόμουν εδώ. Όλα αυτά συμβαίνουν επειδή είμαι ο Ρονάλντο."

Οι εκπρόσωποι του Κριστιάνο διεμήνυσαν στα μίντια ότι αργότερα μέσα στην ημέρα θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με όλα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο ανάμεσα στον Πορτογάλο και την εισαγγελία της Μαδρίτης...

Αν ο Ρονάλντο καταδικαστεί τότε ενδέχεται να του επιβληθεί ποινή 21 μηνών με αναστολή και πολλά πρόστιμα φυσικά...