"Άκυρο" από Κριστιάνο σε... 215 ρεπόρτερ!

Οι δημοσιογράφοι περίμεναν έξω από την εισαγγελία τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο Πορτογάλος επέλεξε να... φυγαδευτεί από τα μικρόφωνα των 215 εκπροσώπων του Τύπου. Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε στην αντεπίθεση όταν άκουσε τις κατηγορίες.

"Άκυρο" από Κριστιάνο σε... 215 ρεπόρτερ!

Το μεσημέρι της Δευτέρας (31/7) ήταν η μεγάλη στιγμή που Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε το κατώφλι της εισαγγελίας για να καταθέσει στον Εισαγγελέα της Μαδρίτης σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14.700.000 ευρώ!

"Άκυρο" από Κριστιάνο σε... 215 ρεπόρτερ!

Ο CR7 έμεινε πάνω από μία ώρα στην αίθουσα και το μόνο που έχει διαρρεύσει από την ανάκριση, προκύπτει από την "El Espanol" που αναφέρει ότι ο Πορτογάλος καθώς άκουγε τις κατηγορίες δεν έμεινε σιωπηλός και είπε στις Αρχές: " Αν δεν ήμουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν θα βρισκόμουν εδώ. Όλα αυτά συμβαίνουν επειδή είμαι ο Ρονάλντο."

Οι εκπρόσωποι του Κριστιάνο διεμήνυσαν στα μίντια ότι αργότερα μέσα στην ημέρα θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με όλα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο ανάμεσα στον Πορτογάλο και την εισαγγελία της Μαδρίτης...

Αν ο Ρονάλντο καταδικαστεί τότε ενδέχεται να του επιβληθεί ποινή 21 μηνών με αναστολή και πολλά πρόστιμα φυσικά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK