Άλλον περίμεναν για αντί-Νεϊμάρ κι άλλος έρχεται!

Ο Φελίπε Κουτίνιο φάνταζε ως η ιδανικότερη λύση αντικατάστασης του Νεϊμάρ στην επιθετική τριάδα της Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" όμως πάνε για τη μεγάλη έκπληξη και φέρνουν στο "Καμπ Νου" σπουδαίο ταλέντο του γαλλικού ποδοσφαίρου για τον οποίο... τρέχει όλο το καλοκαίρι η Άρσεναλ.

Barcelona's coach Ernesto Valverde gestures upon his arrival at the club's office at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 31, 2017. Former player Valverde was hired as the new coach, the club confirmed on Monday. (AP Photo/Manu Fernandez)
valverde AP

Μεγάλη... χαλάστρα ετοιμάζεται να κάνει η Μπαρτσελόνα στην Άρσεναλ, καθώς πληροφορίες που έρχονται από τα μίντια της Αγγλίας αναφέρουν ότι ο Βαλβέρδε επέλεξε τον "αντί-Νεϊμάρ" κι αυτός ακούει στο όνομα, Τόμας Λεμάρ.

Ο νεαρός άσος της Μονακό απασχολεί έντονα την Άρσεναλ, αλλά με τα 222 εκατ. ευρώ η Μπαρτσελόνα είναι αυτή που κάνει το... κουμάντο! Ο 21χρονος εξτρεμ κοστολογείται από την Μονακό με πάνω από 50.000.000 ευρώ.

Δεν αποκλείεται βέβαια, παρέα με τον Λεμάρ στην Μπαρτσελόνα να πάει και ο Κουτίνιο που μπορεί να παίξει στον άξονα και να την κάνει πολύ δημιουργική, ειδικά τώρα που ο Ινιέστα φτάνει προς το τέλος της καριέρας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK