Έφυγαν από τον Ολυμπιακό για καλύτερα και υποβιβάζονται

Θαύμα ανάλογο με την... Ανάσταση πρέπει να συμβεί σε δυο πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που "συναντήθηκαν" στην ίδια ομάδα και όλα δείχνουν πως θα αποχαιρετήσουν τη μεγάλη κατηγορία... παρεούλα. Γιατί αποχώρησαν από τους "ερυθρόλευκους".

Έφυγαν από τον Ολυμπιακό για καλύτερα και υποβιβάζονται
olympiakos omadiki EUROKINISSI

Να το πάρει το ποτάμι; Να το πάρει... Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, αναφερόμαστε στους Μιγκέλ Τόρες και φυσικά τον Ρομπέρτο. Δυο διαφορετικές περιπτώσεις όσον αφορά τον Ολυμπιακό, που όμως όλα δείχνουν πως θα ζήσουν μαζί τον... εφιάλτη.

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως. Το καλοκαίρι του 2013 είχε μπόλικο ισπανικό χρώμα για τους πρωταθλητές Ελλάδας, με τους Τόρες και Ρομπέρτο να υπογράφουν στον Ολυμπιακό. Ο πρώτος τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ ο δεύτερος ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι τραυματισμοί και το γεγονός πως δεν... κόλλησε στην ομάδα, είχαν ως αποτέλεσμα ο Τόρες να κουνήσει μαντήλι στο τέλος της περιόδου, ενώ ο Ρομπέρτο εντυπωσίασε και οι "κόκκινοι" δαπάνησαν 6.000.000€ για να τον κάνουν δικό τους, με τον Μίτσελ να κάθεται στον πάγκο.

ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ

Ο έμπειρος αμυντικός το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μάλαγα και η αλήθεια είναι πως είχε αξιοπρεπή καριέρα. Το 2017 μάλιστα έγινε ξανά συμπαίκτης με τον Ρομπέρτο, που έφυγε από τον Ολυμπιακό για οικογενειακούς λόγους, αφού τον ζήτησε σαν... τρελός ο... Μίτσελ, που είχε αναλάβει την ομάδα τον Μάιο του 2017.

Τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία. Η Μάλαγα πάει από το κακό στο χειρότερο, ο Μίτσελ απολύθηκε και πλέον Τόρες και Ρομπέρτο θέλουν ένα... θαύμα για να παραμείνουν στην Πριμέρα! Συγκεκριμένα βρίσκονται 11 βαθμούς κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και απομένουν 7 αγωνιστικές μέχρι το τέλος.

Θα τα καταφέρουν; Δύσκολο.... Ας δούμε και τα παιχνίδια που έχουν να δώσουν:

Ρεάλ Μαδρίτης (μέσα), Λεβάντε (έξω), Σοσιεδάδ (μέσα), Μπέτις (έξω), Αλαβές (μέσα), Εσπανιόλ (έξω), Χετάφε (μέσα).

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK