Παραλίγο την... κλοπή του αιώνα ο Φαν Νίστελροϊ στην Ισπανία

Ο Μάρκο Ασένσιο είναι μισός Ολλανδός στην καταγωγή και σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι ο πρώην στράικερ των "Οράνιε", Ρουντ Φαν Νίστελροϊ τον... έψηνε να "στήσουν" από κοινού τη... ληστεία της χρονιάς κατά της εθνικής Ισπανίας.

Παραλίγο την... κλοπή του αιώνα ο Φαν Νίστελροϊ στην Ισπανία

Μπορείτε να φανταστείτε τον ανερχόμενο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μάρκο Ασένσιο να αγωνίζεται με τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας; Κι όμως θα μπορούσε να γίνει εάν ο 21χρονος μεσοεπιθετικός ενέδιδε στις πιέσεις του παλαίμαχου άσου των Μάντσεστερ και Ρεάλ, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.

Ο πρώην χαρισματικός στράικερ γνωρίζοντας ότι ο Ασένσιο είναι μισός Ολλανδός έκανε τεράστια προσπάθεια να τον πείσει να παίξει με τους "Οράνιε" εγκαταλείποντας τη "φούρια ρόχα". Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε το γεγονός σε συνέντευξή του τονίζοντας πως δεν το σκέφτηκε καθόλου να πει "όχι" στον Φαν Νίστελροϊ.

"Με πήρε τηλέφωνο ο Φαν Νίστελροϊ και μου πρότεινε να παίξω στην Ολλανδία. Κάναμε αρκετή ώρα κουβέντα και στη συνέχεια με έφερε σε επαφή με τον πρώτο προπονητή. Δεν το σκέφτηκα πολύ και αρνήθηκα..."

Η μητέρα του Ασένσιο είναι από την Ολλανδία, ωστόσο ο νεαρός δεν έχει παίξει ποτέ στα κλιμάκια των "Οράνιε", γράφοντας συμμετοχές μόνο με την εθνική Ισπανίας.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK