"Πρίγκιπες της Αστούριας" οι Κασίγιας και Τσάβι

"Πρίγκιπες της Αστούριας" θα γίνουν οι Ίκερ Κασίγιας και Τσάβι, για τη συνολική τους προσφορά στον Ισπανικό αθλητισμό. Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο σε άτομα από όλο τον κόσμο με διακρίσεις στις επιστήμες, στον ανθρωπισμό και στα κοινά.

"Πρίγκιπες της Αστούριας" οι Κασίγιας και Τσάβι

Το βραβείο στον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης και τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης θα απονείμει ο Φελίπε, πρίγκιπας των Αστουριών και διάδοχος του Ισπανικού θρόνου.

"Μιλάμε για ένα βραβείο που αναγνωρίζει το έργο ανθρώπων και αθλητών που έχουν κάνει έργο. Πιστεύω ότι τόσο ο Τσάβι όσο και εγώ θα παραλάβουμε αυτό το βραβείο ως ένα αποτέλεσμα μιας καριέρας και μιας διαδρομής με μεγάλα επιτεύγματα", τόνισε ο Κασίγιας για το βραβείο του "Πρίγκιπα της Αστουρίας".

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ και πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης με την Ισπανία, αναφέρθηκε και στον Τσάβι: "Και εγώ και ο Τσάβι εκπροσωπούμε δύο μεγάλες ομάδες και είμαστε μέλη της εθνικής Ισπανίας που έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους τα τελευταία χρόνια. Ευχαριστώ όσους μας επέλεξαν. Ο Τσάβι έχει επίσης μια λαμπρή καριέρα. Είμαι πολύ περήφανος που το όνομα μου είναι ανάμεσα σε αυτά των μεγάλων αθλητών της Ισπανίας όπως ο Αλόνσο και ο Ναδάλ."

"Είχα την τύχη και την ευτυχία να είμαι σε μια εθνική Ισπανίας που ήταν συναρπαστική και θεαματική. Θα ήθελα να είχα κερδίσει περισσότερα τρόπαια αλλά πιστεύω ότι μεγαλύτερη σημασία έχει να απολαμβάνουν οι άνθρωποι τους τίτλους και τις επιτυχίες μας. Μέσω της προσωπικής θυσίας του κάθε Ισπανού τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερα για τη χώρας μας", είπε ο Κασίγιας αναφερόμενος στα προβλήματα (οικονομική κρίση) που αντιμετωπίζει η Ισπανία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK