Συνέχισαν το... προσωπικό τους σερί Βαλβέρδε - Σιμεόνε

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 1-1 στο "Wanda Metropolitano" με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να μένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στους "μπλαουγκράνα" και τον Βαλβέρδε δίχως τρίποντο κόντρα στον Αργεντινό (VIDEO)!

Barcelona's Lionel Messi, right, vies for the ball with Atletico Madrid's Saul Niguez during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Barcelona at the Metropolitano stadium in Madrid, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Saul Niguez messi AP IMAGES

Παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και... πολιτικό (Μαδρίτης εναντίον Βαρκελώνης βλέπετε), αφού με νίκη η Ατλέτικο να μείωνε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του "Τσόλο" άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με τρομερό σουτ του Σαούλ που αιφνιδίασε τον Τερ Στέγκεν, όμως στη συνέχεια γύρισε πίσω προσπαθώντας να κρατήσει το σκορ. Η Μπάρτσα πίεσε και τελικά έφτασε στο τελικό 1-1 με τον Λουίς Σουάρες στο 82'.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Μπαρτσελόνα κέρδισε φάουλ στο ύψος της μεγάλης περιοχής και κεντρικά με τον... Μέσι να αναλαμβάνει την εκτέλεση! Η μπάλα πέρασε το τείχος, αλλά κατέληξε στην αγκαλιά του Όμπλακ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Σιμεόνε ως προπονητή στο πρωτάθλημα, ενώ ο Αργεντινός την Μπαρτσελόνα επίσης στην Πριμέρα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ (Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουάνφραν, Σάβιτς, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι (Τόρες 83'), Σαούλ, Κόκε, Καράσκο (Πάρτι 73'), Κορέα (Γκαϊτάν 59'), Γκριεζμάν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Νέλσον Σεμέδο (Σέρτζι Ρομπέρτο 69'), Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (Παουλίνιο 79'), Ινιέστα (Ντεουλοφέου 61'), Μέσι, Αντρέ Γκόμες, Λουίς Σουάρες.

Σκόρερ: 1-0 (Σαούλ 21'), 1-1 (Σουάρες 82').

AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK