Τι να προλάβει να κάνει ο Αραούχο;

Από τον πάγκο μπήκε στον αγώνα του "Μεστάγια" ο διακαής πόθος της ΑΕΚ, χωρίς όμως ν' αλλάξει τη μοίρα του αγώνα, τη στιγμή πους η Λας Πάλμας έπαιζε για μια ώρα με παίκτη λιγότερο.

Τι να προλάβει να κάνει ο Αραούχο;

Ο Μανόλο Μάρκεθ τον έβαλε στον αγώνα. Μόνο που ήταν πολύ αργά έτσι ώστε ο Σέρχιο Αραούχο να κάνει... εντύπωση και ν' ανατρέψει τα δεδομένα σ' έναν αγώνα που οι ισορροπίες είχαν διαμορφωθεί από νωρίς. Διότι η γηπεδούχος Βαλένθια είχε ανοίξει το σκορ με το φαλτσαριστό πλασέ του Τζάζτζα στο 22' και είχαν αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα στο 33' μετά τη δικαιότατη αποβολή του Χαλίλοβιτς.

Υπό αυτές τις συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή της Λας Πάλμας, η οποία στο δεύτερο μισό δεν κατάφερε ν' απειλήσει. Ούτε καν όταν μετά το 78' ο προπονητής της έπαιξε όλα τα χαρτιά που είχε στη διάθεσή του, μεταξύ αυτών και του πρώην επιθετικό της ΑΕΚ. Αντιθέτως η Βαλένθια είχε και δοκάρι πριν ολοκληρωθεί το 90λεπτο και δικαίως επικράτησε στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Με το ίδιο σκορ και τον Σιόβα εκτός αποστολής, η Λεγκανές επικράτησε της Αλαβές του Γουακάσο (έπαιξε 61 λεπτά με κίτρινη από το 23') εντός έδρας και έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στη νέα σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK