Τρικυμία και αυτογκόλ η Εσπανιόλ του Ρομπέρτο

Η Εϊμπάρ σόκραρε την Εσπανιόλ με δυο γρήγορα τέρματα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Το δεύτερο μάλιστα ήταν αυτογκόλ του Ρέγιες με... προβολή από τη μικρή περιοχή (VIDEOS).

Τραγικό ξεκίνημα για την ομάδα του Ρομπέρτο (κάθισε ξανά στον πάγκο) που αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα εδώ και τρεις αγωνιστικές. Απέναντι στην Εϊμπάρ βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 27ο λεπτό!

Ο Κίκε Φλόρες μάλιστα τραβούσε τα μαλλιά του στο δεύτερο τέρμα που ήταν αυτογκόλ, ενώ λίγο αργότερα ήρθε και τρίτο τέρμα για τους φιλοξενούμενους για να κλείσει έτσι το ημίχρονο! Μάλιστα στην κερκίδα πολλοί έβγαλαν άσπρα... μαντήλια και τα κούνησαν στον Ισπανό τεχνικό.

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.