"Πάτωσε" στην Αγγλία αλλά "κάρφωσε" την Ρεάλ

Ο Σιμόνε Τζάτζα πέρασε και δεν... ακούμπησε στην Premier League όμως στην Βαλένθια δείχει να ξαναβρίσκει τον εαυτό του. Απόδειξη το σούπερ γκολ του κόντρα στην Ρεάλ (VIDEOS).

"Πάτωσε" στην Αγγλία αλλά "κάρφωσε" την Ρεάλ

Άλλος άνθρωπος! Ο Σιμόνε Τζάτζα απογοήτευσε με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ το περασμένο εξάμηνο και αποχώρησε από το Νησί έχοντας τον τραγικό απολογισμό των... 0 γκολ με τα "σφυριά" (σε 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις), όμως η Primera Divivion φαίνεται να τον έχει αναζωογονήσει.

Πριν από λίγες μέρες πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη Βαλένθια (τον πήρε δανεικό έναντι 2 εκ.ευρώ με οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι έναντι 16 εκ.ευρώ) στο εντός έδρας 2-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο ενώ το απόγευμα της Τετάρτης κατάφερε να "βάλει φωτιά" στο "Mestalla".

Και αυτό γιατί μόλις στο 5ο λεπτό του εξ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος με την Ρεάλ Μαδρίτης (16η αγωνιστική της Primera Division) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ρεάλ με απίστευτο τρόπο: υποδέχτηκε σέντρα του Μουνίρ από τα δεξιά έχοντας πλάτη στο τέρμα, έκανε το κοντρόλ και έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Κέιλορ Νάβας με ασύλληπτο γυριστό σουτ με το αριστερό!

Στο 9ο λεπτό τα πράγματα έγιναν ακόμα δυσκολότερα για τους παίκτες του Ζιντάν, αφού οι γηπεδούχοι ξεδίπλωσαν ταχύτατα αντεπίθεση και με πλασέ του Ορεγιάνα έγραψαν το 2-0, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να πηγαίνουν πάντως στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας μειώσει σε 2-1 στο 44ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 700ο επίσημο παιχνίδι του σε συλλογικό επίπεδο.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε φάσεις και από τις δύο ομάδες χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιο γκολ, με το 2-1 να μένει ως το φινάλε και την Ρεάλ να μην καταφέρνει να αποσπαστεί και άλλο από την Μπαρτσελόνα και να βρίσκεται πλέον πρώτη με +1 και ένα ματς λιγότερο.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΙΜΟΝΕ ΤΖΑΤΖΑ ΣΤΟ ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΡΕΑΛ:

ΤΟ 2-0 ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΕΓΙΑΝΑ:

Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΕΙΩΣΕ ΣΕ 2-1:

News 24/7

24MEDIA NETWORK