"Πάτωσε" στην Γουέστ Χαμ, παίρνει 2η ευκαιρία στην Ισπανία

Ο Σιμόνε Τζάτζα αποχώρησε "άσφαιρος" από την Γουέστ Χαμ μετά από έξι μήνες παρουσίας στο Νησί, με την Γιουβέντους να βρίσκει όμως νέα ομάδα να τον δανείσει ως το τέλος της σεζόν.

"Πάτωσε" στην Γουέστ Χαμ, παίρνει 2η ευκαιρία στην Ισπανία

Είχε μία εξαιρετική διετία στη Serie A με τη φανέλα της Σασουόλο όπου κατάφερε μάλιστα μέσα από αυτή να κερδίσει θέση και στην εθνική Ιταλίας, έκανε τη μεγάλη μεταγραφή στην Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2015, όμως τους τελευταίους μήνες ο Σιμόνε Τζάτζα βρίσκεται σε... ελεύθερη πτώση.

Στο Euro 2016 δέχτηκε απίστευτη κριτική για το άσχημα εκτελεσμένο πέναλτι κόντρα στην Γερμανία που κόστισε στην ομάδα του τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης ενώ στην Γουέστ Χαμ που τον έδωσε δανεικός η Γιουβέντους έναντι 5.000.000 ήταν σκέτη απογοήτευση.

"Πάτωσε" στην Γουέστ Χαμ, παίρνει 2η ευκαιρία στην Ισπανία

Έπαιξε 11 ματς με τους Λονδρέζους (8 για την Premier League) όμως δεν μπόρεσε να βρει ούτε μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγο καιρό, με την Primera Division να αποτελεί πλέον το νέο ποδοσφαιρικό έδαφος που θα κληθεί να ξαναβρεί τον εαυτό του.

Η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με την Βαλένθια για τον δανεισμό του μέχρι το φινάλε της σεζόν και το απόγευμα της Κυριακής ο 25χρονος Ιταλός επιθετικός ανακοινώθηκε επίσημα από τις "νυχτερίδες", που έχουν μάλιστα και οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK