Είναι "τρελός" ο πρόεδρος Ρονάλντο: Μπαίνει και πληρώνει τα χρέη!

Το είπε και θα το κάνει ο Ρονάλντο "φαινόμενο". Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει στο ποδόσφαιρο με γραβάτα και κουστούμι ως εγγυητής του μέλλοντος της Βαγιαδολίδ! Ο 41χρονος σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση και με το... καλημέρα σας πληρώνει τα χρέη της ισπανικής ομάδας.

Σύμφωνα με το "CADENA SER" ο Ρονάλντο "φαινόμενο" κάνει πράξη το πάθος του να επενδύσει σε ποδοσφαιρικό κλαμπ...

Ο Βραζιλιάνος σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου παρουσιάζεται σίγουρο ότι θα είναι ο εγγυητής του μέλλοντος της ισπανικής Βαγιαδολίδ, αφού σε λιγότερο από έναν μήνα η ομάδα θα του ανήκει!

Σε Ισπανία και Γαλλία επισημαίνουν ότι έπειτα από τρεις ολόκληρους μήνες διαπραγματεύσεων ο Ρονάλντο μπαίνει στο κλαμπ με 30.000.000 ευρώ. Από αυτό το ποσό αυτομάτως θα αφαιρεθούν τα 25.000.000 ευρώ για αποκληρωθούν χρέη.

Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η συμφωνία ο 41χρονος πρώην επιθετικός θα πάρει τον τίτλο του προέδρου, αλλά ο Κάρλος Σουάρες (πρόεδρος αυτή τη στιγμή) θα παραμείνει στον σύλλογο, έχοντας ενεργό ρόλο.

Σιδεροκέφαλος "φαινόμενο"...

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.