Βγήκε ο Σιόβας, γλίτωσε στο 90' η Μπαρτσελόνα!

Μετά την "τεσσάρα" από την Παρί η Μπαρτσελόνα παραλίγο να υποστεί σοκ και από την Λεγκανές του Σιόβα, με τον Λιονέλ Μέσι να την λυτρώνει στο 90' με πέναλτι (VIDEO).

Βγήκε ο Σιόβας, γλίτωσε στο 90' η Μπαρτσελόνα!

Απόδραση στο 90' για την Μπαρτσελόνα! Πέντε ημέρες μετά το ματς που έχασε το... φως της στην "Πόλη του Φωτός" και συνετρίβη με 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν (πρώτος αγώνας για τους "16" του Champions League) η Μπαρτσελόνα είχε ανάγκη από μία πειστική εμφάνιση μπροστά στο κοινό της για να αφήσει πίσω τη βραδιά-εφιάλτη, όμως έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα θα πρέπει να νιώθει τεράστια ανακούφιση που δεν έζησε νέο εφιάλτη.

Βγήκε ο Σιόβας, γλίτωσε στο 90' η Μπαρτσελόνα!

Αυτή τη φορά η ομάδα που πήγε να της κάνει τη ζημιά ήταν η Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα, που όχι μόνο στάθηκε με αξιοπρέπεια στο "Camp Nou" αλλά για λίγα λεπτά δεν κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας και ουσιαστικά να εκτροχιάσει τους Καταλανούς από τη μάχη του τίτλου.

Βγήκε ο Σιόβας, γλίτωσε στο 90' η Μπαρτσελόνα!

Και αυτό γιατί μπορεί η "Μπάρσα" να άνοιξε το σκορ μόλις στο 4' με τον Λιονέλ Μέσι, όμως οι φιλοξενούμενοι "απάντησαν" στο 71' με δυνατό σουτ του Ουνάι Λόπεθ (πρώτο γκολ στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία) και έφτασαν τους γηπεδούχους στα... όριά τους. Στο 87' ο Σιόβας αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο (πήρε και κίτρινη κάρτα επειδή άργησε να βγει) δίνοντας τη θέση του στον Ινσούα και τρία λεπτά αργότερα ήρθε το 2-1 για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Βγήκε ο Σιόβας, γλίτωσε στο 90' η Μπαρτσελόνα!

Ο Νεϊμάρ κέρδισε πέναλτι, ο "Pulga" ανέλαβε την ευθύνη και με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι και 19ο γκολ του στο πρωτάθλημα (δεν το πανηγύρισε παρά την κρισιμότητα του τέρματος) έστειλε την Μπαρτσελόνα στη 2η θέση και στο - 1 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει ωστόσο και δύο ματς λιγότερα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK