Καταγγελία Βιγιαρεάλ για... δώρα στους διαιτητές από τη Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε επική ανατροπή στην έδρα της Βιγιαρεάλ και από 0-2 το γύρισε σε 3-2! Ο πρόεδρος των γηπεδούχων, ωστόσο, είχε πολλά παράπονα από τους διαιτητές και μάλιστα στο τέλος αποκάλυψε πως έφυγαν από το γήπεδο με... δώρα από την "βασίλισσα"!

Καταγγελία Βιγιαρεάλ για... δώρα στους διαιτητές από τη Ρεάλ!
diaititis

Ματσάρα στο "Estadio de la Cerámica" το βράδυ της Κυριακής. Η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε με δυο γκολ της Ρεάλ, όμως η ομάδα του Ζιντάν ισοφάρισε με πέναλτι στο 74' και πήρε το ματς 83' με τον Άλβαρο Μοράτα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ, Φερνάντο Ρόιγκ, άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας, λέγοντας πως πήρα... δωράκια από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η απάντηση των υπεύθυνων διαιτησίας είναι πως μετά από κάθε αγώνα η διοίκηση της "βασίλισσας" μοιράζει αναμνηστικά, με τον Ρόιγκ να απαντάει πως στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον το... παράκαναν.

"Ο Χιλ Μανθάνο και οι βοηθοί του έφυγαν από το γήπεδο με πλαστικές σακούλες της Ρεάλ. Αυτό δεν είναι καλό, έτσι μου φαίνεται. Νομίζω ότι μετά από ένα πέναλτι που δεν ήταν, δεν μπορούμε να μιλάμε για ανατροπή της Ρεάλ. Όλος ο κόσμος είδε ότι δεν ήταν πέναλτι", είπε χαρακτηριστικά.

Καταγγελία Βιγιαρεάλ για... δώρα στους διαιτητές από τη Ρεάλ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK