Στην Σαραγόσα ο Σαμαράς

Στην Ρεάλ Σαραγόσα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Σαμαράς μετά το πέρασμα του από την Αμερική και την Ράγιο Οκλαχόμα. Εκεί θα βρει τους Σεμπαστιάν Σάχα και Λανθαρότε.

Στην Σαραγόσα ο Σαμαράς
samaras ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την έψαχνε καιρό αυτή τη μεταγραφή ο Γιώργος Σαμαράς. Αφού προσπάθησε να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο για λογαριασμό της Σαμπντόρια πριν αρκετούς μήνες και την Ισπανία ( οι φήμες έκαναν λόγο πως κόπηκε στα ιατρικά), τελικά κατάφερε το 2017 να κλείσει στην Σαραγόσα.

Όλα αυτά μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από τις ΗΠΑ και την Ράγιο Οκλαχόμα, όπου έδειξε πως μπορεί να προσφέρει ακόμα σε υψηλό επίπεδο.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Σαραγόσα, ο 31άχρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου και θα βοηθήσει την ομάδα του στην προσπάθεια που κάνει για το καλύτερο ( απέχει 4 πόντους από τα πλέι οφ ανόδου) ή το χειρότερο ( έξι πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη).

Στην Σαραγόσα θα βρει δυο... παλιόφιλους της Super League. Ο λόγος για τον Σεμπαστιάν Σάχα που πέρασε από την ΑΕΚ και τον Λανθαρότε που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK