"Άφαντοι" οι Σαουδάραβες παίκτες που πήγαν στην Πριμέρα

Ένα μήνα μετά τη μεταγραφή τους σε συλλόγους της Πριμέρα, οι επτά Σαουδάραβες ποδοσφαιριστές... αγνοούνται και στην Ισπανία κάνουν λόγο για συμφωνία... παρωδία.

"Άφαντοι" οι Σαουδάραβες παίκτες που πήγαν στην Πριμέρα

Στις αρχές του 2018 έγινε γνωστό πως η ισπανική ομοσπονδία ήρθε σε συμφωνία με εκείνη της Σαουδικής Αραβίας, με σκοπό εννέα ποδοσφαιριστές να δοθούν δανεικοί σε συλλόγους της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας έτσι ώστε να πάρουν εμπειρίες.

Όλο αυτό με το... αζημίωτο πάντα. Η συμφωνία περιλαμβάνει και οικονομικούς όρους, κυρίως όσον αφορά τα τηλεοπτικά των ομάδων. Ένα μήνα (και βάλε) μετά την άφιξη των ποδοσφαιριστών, κανείς δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε επίσημο αγώνα!

Οι περισσότεροι μάλιστα δεν έχουν καθίσει καν στον πάγκο. Συγκεκριμένα Λεβάντε ( Φαχάντ Αλ-Μουαλάντ ), Βιγιαρεάλ ( Αλ-Νταουσαρί, Τζαμπέρ Ισά ) και Λεγκανές ( Αλ Σεχρί, Μαρουάν Ατμάν ) τους... αγνοούν με τον προπονητή του Δημήτρη Σιόβα μάλιστα να δηλώνει πως δεν έχει ιδέα ποιος είναι αυτός που του... έφεραν!

Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για παρωδία με μπόλικο χρήμα από πίσω. Στην Ισπανία το βλέπουν πως... αραβικό ανέκδοτο όλο αυτό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK