Άγριο ξύλο σε παίκτριες στην Ισπανία

Θύματα άγριου ξυλοδαρμού από οπαδούς έπεσαν παίκτριες της ποδοσφαιρικής ομάδας Κάθερες στην Ισπανία. Δείτε τις σκληρές εικόνες.

Στο παιχνίδι της δεύτερης κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος στην Ισπανία μεταξύ της Κάθερες και της Κόρδοβα εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους. Οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν προς τις παίκτριες της Κάθερες, με μία 21χρονη και μία 23χρονη να μεταφέρονται στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα!

Αστυνομία δεν υπήρχε στο γήπεδο, ενώ αν και ειδοποιήθηκε σχεδόν άμεσα, έφτασε στο σημείο μετά από αρκετή ώρα. Μάλιστα, προχώρησε σε σύλληψη κάποιων οπαδών, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα, η οποία όπως αποδείχθηκε ήταν μητέρα παίκτριας της Κόρδοβα.

Οι αθλήτριες της Κάθερες υπέστησαν σοκ, όπως είναι λογικό, ενώ έβγαλαν και φωτογραφίες δημοσιεύοντάς τες στα social media, προκειμένου το θέμα να πάρει εκτάσεις.

 

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.