Απαλλάχθηκε ο Χιμένεθ από τις κατηγορίες ξυλοδαρμού της πρώην συζύγου του

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες ξυλοδαρμού, σεξουαλικής κακοποίησης και απειλών κατά τις πρώην συζύγου του, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

Το Δικαστήριο της Σεβίλλης απάλλαξε τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος είχε κατηγορηθεί τον περασμένο Νοέμβριο από την πρώην σύζυγό του για βιαιοπραγίες, απειλές και σεξουαλική κακοποίηση.

Ο δικαστής έκρινε πως δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία που θα επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του. Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια, όμως το -φερόμενο ως θύμα- ισχυρίστηκε πως δέχθηκε επίθεση το 2012. Παρόλα αυτά, δεν προέκυψε κάποια νοσηλεία ή άλλο στοιχείο που να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ο δικηγόρος του Χιμένεθ, Αντόνιο Ιέρο Πορτίγιο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση του Δικαστηρίου, την οποία θεωρεί "απόλυτα λογική", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στους εκπροσώπους Τύπου.

Photo Credits: Action Images

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".