Αυτή η οικογένεια δεν έχει να φάει λόγω... Νεϊμάρ!

Συμβαίνει και στα καλύτερα... ποδοσφαιρικά σπίτια. Η οικογένεια του ανθρώπου που έφερε τον Νεϊμάρ Τζούνιορ για πρώτη φορά στην Ευρώπη, δεν έχει να φάει και στηρίζεται σε... δανεικά.

Όπου ακούτε το όνομα "Νεϊμάρ" πίσω κρύβονται και αρκετά εκατομμύρια Ευρώ. Κάποιες φορές βέβαια αυτά τα χρήματα είναι... βρώμικα. Σε σημείο που ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, μπήκε στη φυλακή για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση κυκλώματος για παράνομη εκμετάλλευση εσόδων!

Έξι μήνες μετά τη φυλάκιση του Ροσέλ, η οικογένεια του Ισπανού επιχειρηματία βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Ο λόγος προφανής, αφού οι λογαριασμοί του έχουν "παγώσει", ενώ έχει κατασχεθεί ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του!

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ροσέλ, Πάου Μολίνς, η οικογένεια του στηρίζεται αποκλειστικά σε...δανεικά και βοήθεια από φίλους. Αν δεν υπήρχαν όλα αυτά, τότε δεν θα είχαν χρήματα ούτε για τη σίτιση τους!

Την ίδια ώρα ο Νεϊμάρ, του οποίου η μεταγραφή ήταν ο βασικός λόγος που ξεκίνησαν οι έρευνες, έχει πάρει συνολικά μεταγραφές τα τελευταία τέσσερα χρόνια ύψους 310.000.000€!

Γ.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.