"Εμφύλιος" στην Μπαρτσελόνα λόγω Νεϊμάρ

Μερίδα ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα δεν αντέχουν άλλο με το... σόου που έχει στήσει ο Νεϊμάρ Τζούνιορ και έχουν επαναστατήσει! Τι ζητούν από την διοίκηση του ισπανικού συλλόγου.

Barcelona's Lionel Messi, left, and Neymar, right, stand on the field during a break in the action during the first half of an International Champions Cup soccer match against Real Madrid, Saturday, July 29, 2017, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
messi neymar AP

Δύσκολο καλοκαίρι για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο των "μπλαουγκράνα" έχει να διαχειριστεί μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις των τελευταίων ετών και φυσικά αναφερόμαστε στον Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν, που του προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο και παράλληλα κάνει... χρυσό τον πατέρα-μάνατζερ του, με αποτέλεσμα να έχουν διαταραχθεί οι ισορροπίες στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα.

Αποκορύφωμα το επεισόδιο που είχε ο 25χρονος επιθετικός με τον Σεμέδο (με τον οποίο έπαιξαν ξύλο), όπως και οι φήμες που τον θέλουν να ταξίδεψε στα Εμιράτα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των Γάλλων!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sport, μερίδα ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα (ανάμεσα τους και μεγάλα ονόματα) έχουν εκνευρισθεί με την συμπεριφορά του Νεϊμάρ, τον οποίο κατηγορούν για ασέβεια τόσο προς τον σύλλογο όσο και εκείνους.

Μάλιστα φέρεται να έχουν ζητήσει να ξεκαθαρίσει άμεσα η υπόθεση για να συγκεντρωθούν αποκλειστικά στα αγωνιστικά θέματα. Χαρακτηριστικά η ατάκα που βγαίνει από τα αποδυτήρια είναι η εξής: " Τέλος με το σόου του Νεϊμάρ. Χορτάσαμε. Να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα!".

Ακόμα και οι πιο ψύχραιμοι μέσα στην ομάδα λένε πως ο Βραζιλιάνος θα μπορούσε να είχε διαχειριστεί καλύτερα την υπόθεση και να ήταν πιο αληθινός απέναντι τους.

Θυμίζουμε πως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ζητάει τη ρήτρα του Νεϊμάρ (πάνω από 200.000.000€) και απειλεί την Παρί πως θα κινηθεί νομικά σε περίπτωση που τον αποκτήσει, λόγω παράβασης του FFP.

News 24/7

24MEDIA NETWORK