ΜΥΘΙΚΗ πρόταση των Κινέζων στον Μέσι

Οι Κινέζοι έκαναν... επίθεση την ώρα που η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι, προσφέροντας στον Αργεντινό τα τριπλάσια χρήματα σε σχέση με τους Ισπανούς! Και όλα αυτά λίγο μετά τις δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο πως θέλει να γίνουν... συμπαίκτες.

ΜΥΘΙΚΗ πρόταση των Κινέζων στον Μέσι
Messi

Λεφτά υπάρχουν. Στην Super League της Κίνας τουλάχιστον. Τα τελευταία χρόνια έχουν ξοδέψει πακτωλό χρημάτων με σκοπό να πάρουν μεγάλους αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να σταματήσουν. Το αντίθετο μάλιστα.

Δημοσιεύματα από την AS και το Skysports, αναφέρουν πως η Hebei China Fortune, που ιδρύθηκε το 2010(!), ετοιμάζεται να γκρεμίσει τα σύνορα προσφέροντας 500.000.000€ για πέντε χρόνια στον Λιονέλ Μέσι!

Και όλα αυτά την ίδια ώρα που ο πατέρας του Αργεντινού βρίσκεται στην Βαρκελώνη και διαπραγματεύεται με την Μπαρτσελόνα για το νέο συμβόλαιο του παίκτη.

Θυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες, δημοσιεύματα από την Κίνα ανέφεραν πως υπάρχει... σχέδιο για να αποκτηθούν τόσο ο Αργεντινός όσο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο από συλλόγους της χώρας μέσα στα επόμενα χρόνια.

Το χρήμα λοιπόν υπάρχει, οπότε το μόνο που απομένει είναι η διάθεση του Μέσι, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2018.

News 24/7

24MEDIA NETWORK