Ήθελε να γίνει... Μάικλ Σκόφιλντ πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα!

Μία απίστευτη είδηση αποκάλυψε δημοσιογράφος και αφορά το σχέδιο... απόδρασης του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέλ από την Ισπανία! Νέα άρνηση του δικαστηρίου για να αποφυλακιστεί προσωρινά.

Από τις 25 Μαΐου ο Σάντρο Ροσέλ παραμένει στη φυλακή με την κατηγορία για σύσταση κυκλώματος που ξεπλένει μαύρο χρήμα, όπως και την παράνομη εκμετάλλευση των δικαιωμάτων της... εθνικής Βραζιλίας!

Μάταια ο ίδιος και η οικογένεια του προσπάθησαν να πληρώσουν εγγύηση με σκοπό να βγει από τη... στενή, με τις εισαγγελικές αρχές να αρνούνται υπό το φόβο πως μπορεί να δραπετεύσει.

Αυτές οι ανησυχίες ήρθαν να επιβεβαιωθούν από τον δημοσιογράφο Άλμπερτ Καλατράβα, ο οποίος δημοσιοποίησε συνομιλίες του Ροσέλ με τον πρώην πρόεδρο της βραζιλιάνικης... ΕΠΟ, Ρικάρντο Τεϊσέιρα, όπου οι δυο άνδρες σχεδιάζουν τον τρόπο που ο Ροσέλ θα βγει εκτός Ισπανίας με πιθανότερους προορισμούς την Ταϊλάνδη ή το Κατάρ!

Και όταν λέμε Ρικάρντο Τεϊσέιρα, εννοούμε έναν εκ των συνεργατών του Ροσέλ που κατηγορείται στην πατρίδα του για υπεξαίρεση 41.000.000 δολαρίων.