"Καρφιά" Πικέ για Βαλβέρδε και διοίκηση!

"Κεραυνοί" από τον Ζεράρ Πικέ λίγο μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Ρεάλ Μαδρίτης. "Είμαι εννέα χρόνια στην ομάδα και πρώτη φορά νιώθω... κατώτερος τους", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ισπανός αμυντικός. "Συνέβησαν διάφορα στην προετοιμασία", είπε ο Βαλβέρδε.

FC Barcelona's Gerard Pique arrives for a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, Aug. 12, 2017. FC Barcelona will play against Real Madrid in the first leg of Spanish Supercup next Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez)
pique AP

Σοκαρισμένοι είναι οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα μετά τις δυο κολλητές ήττες από την Ρεάλ Μαδρίτης για το σούπερ καπ Ισπανίας. Ο λόγος δεν αφορά καθαρά το αποτέλεσμα, αλλά την εικόνα που έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο που δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν.

Το πόσο δύσκολη είναι η περίοδος που διανύει η Μπάρτσα ως σύλλογος γενικότερα, έκανε γνωστό ο Ζεράρ Πικέ με δηλώσεις του μετά το δεύτερο ματς με την "βασίλισσα".

Ο 30χρονος αμυντικός δεν κρύφτηκε και έριξε τα καρφιά του τόσο προς τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και την διοίκηση του συλλόγου που... καθυστερεί να ολοκληρώσει τις μεταγραφές.

"Στα εννέα χρόνια που βρίσκομαι στην Μπαρτσελόνα (ως ενεργό μέλος), αισθάνομαι για πρώτη φορά πως έχουμε κατώτερη ομάδα από την Ρεάλ.

Δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή. Δεν μιλάω μόνο για την ομάδα, αλλά και για τον σύλλογο γενικότερα. Πρέπει να έρθουμε ο ένας κοντά στον άλλο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα", είπε αρχικά ο Πικέ και συνέχισε:

"Πρέπει να ζήσουμε με αυτή την ήττα και να αποδεχθούμε πως αυτή τη στιγμή η Ρεάλ είναι καλύτερη, όμως η σεζόν έχει ακόμα δρόμο και υπάρχει χώρος για βελτίωση".

Από την πλευρά του ο Ερνέστο Βαλβέρδε έριξε μία μικρή... βόμβα, αποκαλύπτοντας πως κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας υπήρξαν προβλήματα, εννοώντας φυσικά την κατάσταση με τον Νεϊμάρ.

"Πάντα θα συναντάς τέτοιες δυσκολίες στους αγώνες", είπε ο Βαλβέρδε και συνέχισε: "Μέσα σε τρεις μέρες βρήκαμε... μπελά.

Υπάρχουν πράγματα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και επηρέασαν την ομάδα. Πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε ή να δουλέψουμε για να βρούμε την ισορροπία μας", κατέληξε.

Στην Ισπανία την Πέμπτη τα ΜΜΕ κάνουν λόγο για... επίσπευση των μεταγραφών, αφού η Μπαρτσελόνα "φωνάζει" πως χρειάζεται ενίσχυση και βάθος στον πάγκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK